Floor.

Over ons

Wie is Floor?

Wanneer je weet wat je eet en hoeveel je beweegt ben je veel bewuster van je gewoontes. Je mentor, behandelaars en mensen uit je omgeving helpen via Floor bij deze bewustwording en het aannemen van nieuwe, gezondere gewoontes. Want veranderen is makkelijker wanneer je het samen doet.

Wie maakt Floor?

Team Floor bestaat uit wetenschappers, designers en ontwikkelaars met een heldere missie: mensen met diabetes type 2 de controle over hun leven teruggeven. Wij geloven namelijk dat diabetes niet bepaalt wie je bent, maar jij zelf.

Waar wordt Floor gemaakt?

Team Floor is een onderdeel van Nedap Healthcare. Hier geloven we dat ieder mens een natuurlijke passie heeft om voor een ander te zorgen. Door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software geven we mensen die willen zorgen, de ruimte om te kunnen zorgen.

De specialisten van Floor

Mentoren

De mentoren van Floor zorgen er elke dag voor dat je beter in je vel zit. Zij hebben een achtergrond in voeding en bewegen en helpen je bij het ontdekken van nieuwe, gezondere gewoontes. Je persoonlijke mentor beantwoordt al je vragen en volgt samen met jou je voortgang.

Behandelaren

Door je huisarts, praktijkondersteuner of diëtist toegang te geven tot Floor blijven ze op de hoogte van je ontwikkeling. Ze weten welke doelen je hebt gekozen en welke stappen je al hebt gemaakt. Tijdens je afspraak kunnen ze je vooruitgang meten en aanvullend advies geven.

Levensstijl veranderen?
Je kunt het met Floor

Kijk of jij echt iets hebt aan Floor. Een aantal vragen zijn hiervoor genoeg: in een paar minuten ben je klaar. Doe direct de test!